Spill på mobilen

Det er ingen tvil om at mobilen har blitt en stor del av vår hverdag. Den er med oss uansett hvor vi går, og mange av oss føler at vi mangler noe når mobilen er glemt igjen hjemme. Det er ulike bruksbehov for de som har mobiltelefon, og for de som reiser mye, kan det være mobilspill som er tingen.

gutt med smartphoneDet er åpnet en helt ny verden innen spill på mobil, og det er fort gjort at man sitter og spiller i mange timer. Disse spillene er tilgjengelige på ulike måter, og det finnes varianter for de aller fleste. Det er noen spill som koster noen kroner, mens det er også mange spill som er helt gratis. Tidligere ble det skrevet om hvordan du spiller på internett. Men det er ikke så lett å bli avhengig av internettspill.

De mest populære spillene på mobil de siste årene er typiske «tre på rad»-spill. Et slikt spill går ut på at man har en eller annen form for farge eller form som skal kombineres med tre eller flere like, for at de så forsvinner fra skjermen. Dette er både hjernetrim og underholdning pakket inn i ett og samme spill. Det er spill som passer for både store og små, og det finnes mange varianter av dem. Inne i denne kategorien finner man spill som Candy Crush.

Det er også noen mobilspill som er mer sosiale enn slike som Candy Crush. Typiske spørsmålspill har også begynt å bli utviklet, og det ser ut til at de også har blitt temmelig populære. Spillene går ut på at man konkurrerer mot venner, og målet er å svare rett på ulike spørsmål. Spillene er gjerne satt opp slik at det er ulike kategorier å velge mellom når det kommer til spørsmålene. Det gjør det enklere å kunne gjøre det bra i spørsmålsrundene, fordi man kan velge kategorier man har litt kunnskap i.