Nye trender i poker

Poker er en spillform som er stadig i utvikling. Det betyr at det kommer hele tiden nye trender til. Hva er høstens trender innenfor poker? 

Vi skal ikke så langt tilbake i tid før poker var noe som ble spilt bak lukkede dører og med gardinene trukket for. Slik er det ikke lengre. I dag kan man snakke høyt om at man spiller poker, og er man en av de beste spillerne har man også gode pengepremier å vise til. Som alt annet i utvikling blir pokerverden stadig oppdatert av trender og nyheter som gjør at spillet blir stadig mer tilpasset spillernes behov. Her får du en liten oversikt over trendene.

Alternativ valuta? 

Noe av det som er spennende på pokerfronten nå er bruken av bitcoin som valuta når man spiller. Fordelene med bitcoin som betalingsmiddel er mange. Deriblant at man kan holde seg helt anonym når man spiller på nett. Bitcoin er nemlig en egen form for valuta som du kan kjøpe på internett og bruke som om det var vanlige penger. Alt skjer elektronisk, så det skjer ingen fysisk utveksling av penger.

Bruker man bitcoins istedenfor vanlige valutaer vil man også få utbetalingene mye kjappere ettersom det kan ta dagesvis før pengene er på kontoen din med vanlig valuta. Som det meste som er nettbasert, går det altså kjappere med bitcoins. Det har også litt å si for innsatsen når du spiller. Med bitcoins er det ingen begrensninger for hvor mye du kan satse.

At bitcoins gjør deg helt anonym gjør også at du lettere kan slippe unna med det å spille poker i land hvor dette er forbudt. Det finnes minimale spor fra dine bitcoins og over til deg. Og skatt på gevinst? Nei, det betaler du ikke med bitcoins.

Turneringer

Foruten at det blir mer sosialt akseptert å spille poker på nettet, er det også mange spennende turneringer som er tilgjengelige for alle som spiller poker og ønsker å satse stort. Du finner selvfølgelig forskjellige turneringer på nettet, men det som er mest spennende for de fleste er såkalte Live turneringer. Her samler spillere seg på en plass hvor de har lov og mulighet til å spille poker offentlig.

Pokermiljøet må stadig bli mer effektivt for å holde på sine spillere og sørge for at de holder en god inntjening som kommer båre spiller og kasino til gode. De må finne nye måter å tjene penger på og selv om ny teknologi har bidratt til at spillene ser annerledes ut i dag, er det de samme gamle reglene som gjelder. Noen foretrekker å spille på den gammeldagse analoge måten, mens andre foretrekker å spille digitalt og helst ikke ansikt til ansikt med motstanderen.

Mobile spill

De absolutt største premiene er som regel tilgjengelige i de fysiske pokerspillene, spesielt der det kommer folk fra hele verden for å spille. Men mange foretrekker en ny mulighet, nemlig å spille på mobilen, og dette vil bli stadig mer populært fremover. Dette er de viktigste trendene!