Bare et øyeblikk

Det er faktisk så lang tid det tar å spille et skrapelodd på nett.

Vi trenger alle noen små øyeblikk av spenning og glede i hverdagen, og dette kan være en god måte å få begge to på. For alt det tar er faktisk et lite øyeblikk og du kan jo vinne noen kroner på det om du er heldig. Visste du at du kan vinne opp til 1 million dollar/pund/Euro, alt etter hvilken du velger?

Hundrelapper

Stor gevinst

En gevinst av litt størrelse, enten det er snakk om hundrelapper, tusenlapper eller veldig store summer, kan gi deg mer enn bare godfølelsen og lykken når du vinner. Du kan jo bruke disse pengene på å ta vare på deg selv.

Du kan for eksempel unne deg en tur på Spa alene eller sammen med noen du er glad i. Du kan ta deg en tur til frisøren for å fikse deg på håret eller hva med en shoppingdag med personlig shopper? Du kan pusse opp soverommet, badet eller begge deler slik at du har et fristed i en hektisk hverdag. Tenk, ditt helt eget spa!

Opplev verden

Er du av de heldige som vinner store summer, kan du bruke tid på å ta deg fri fra jobben en periode og reise rundt verden for å oppleve forskjellige kulturer. Jo bedre du planlegger, jo lavere priser får du, og det betyr at du får mer reise for pengene. Ikke la alle pengene gå deg til hodet og betal dyrt.

Det å tørre å reise seg opp for første gangen, ta det første steget, si det første ordet. Helt fra vi er små starter vi å ta sjanser, prøve ut nye ting, utforske livet. I begynnelsen er det lett, vi kjenner ingen grenser, vet ikke noe om hva som venter på den andre siden, konsekvenser og følger er noe helt ukjent. Det er først etter hvert som vi blir eldre at det blir vanskeligere og vanskeligere, skumlere og skumlere å prøve ut nye ting.